Xenia Emilie Meisner Rönne & Normanners Isha er på ungdomslejr og Xenia laver dagbog til vores kreds så vi kan følge dem dag for dag. Rigtig god uge til Xenia og Isha og god fornøjelse til alle som bruger denne side.

Schæferhundeklubbens ungdomslejr 2018

 

Ankomstdagen - Søndag d. 8 juli

 

Kære kreds 41

 

Da vi ankom fik vi tjekket papir, fundet værelser og trailer til hundene. Efterfølgende mødtes vi i spisesalen og fik introduceret reglerne og alle de voksne på stedet. Derefter gik vi en fælles tur med alle hundene rundt omkring byen.

Klokken 20:00 mødtes vi ude på sportspladsen og skulle på ryste-sammen-løb med hundene 2 og 2. Vi skulle bl.a. tage tøj på hundene (t-shirt, bukser, strømper osv) og en masse andre udfordrende ting, som var super sjovt!

Da vi vendte hjem gav vi hundene deres mad og gik indenfor og fik noget kage, frugt og drikkelse inden vi skulle i seng.

I morgen starter dagene for alvor, med en masse træning!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mandag d. 9 juli

 

Kære kreds 41

 

Hver dag bliver vi vækket klokken 7 om morgenen, og skal ud og lufte hundene. Derefter spiser vi morgenmad og skal ud på workshop’ene.

Workshop’ene i dag bestod af enten lydighed, klikker eller spor. Man skulle vælge to ting, jeg valgte klikker som det første og spor efter frokostpausen. Det var mega sjovt og lærte meget nyt hele tiden!

Om aftenen er der C-træning, som var rigtig spændene at kigge på, og mega fedt at snakke med en masse nye mennesker. Hver aften inden sengetid går vi en fælles aftentur med hundene.

Jeg glæder mig til en ny lærerig dag i morgen! 😄

Tirsdag d. 10 juli

Kære kreds 41


I dag skulle vi efter morgenmaden høre foredrag om nosework fra Iben Krarup, super spændene! Vi blev derefter delt i 2 hold, det ene skulle om formiddagen lave nosework og så om eftermiddagen ud på en bytur, hvor man øver ting fra færdselsprøven bl.a. lænke hunden fast og gå ind i butikken, hvilket Isha var super dygtig til! Hun var helt ligeglad med alt og alle. 😄
Vi var også henne på en legeplads, som i kan se på billederne.
Om aftenen da der var C-træning gik jeg bagom og trænede lidt lydighed og sjov med Isha, sammen med 2 andre! Det var mega hyggeligt og gik rigtig fint.
Sent på aftenen gik jeg tur sammen med en af de andre på lejren og hendes tæve! Isha var fuldkommen ligeglad med, at der var en tæve 2-3 meter væk fra hende. Der var ikke et eneste tidspunkt hvor hun knurrede! Jeg er så stolt af hende, og Isha slapper mere og mere af fra hver dag! Hvilket er enormt dejligt. ❤️ På gåturen begyndte det, at småregne lidt, men ikke voldsomt! 😉

Ellers sluttede vi dagen af med kage og lejravisen, som er sjove ting der er sket eller blevet sagt i løbet af dagen. Jeg glæder mig til en ny dag i morgen som står på træning til udstilling!

 

 

Onsdag d. 11. juli 2018

Kære kreds 41

I dag skulle vi ringtræne til Ungdomsudstillingen på lørdag! Så om formiddagen holdt Jeanne et foredrag omkring udstilling, hvordan man gør osv.. Så vi alle vidste hvad det handlede om, det var et helt vildt godt foredrag! Efter foredraget gik vi ud og ringtrænede med vores hunde. Isha gjorde det helt fint, hun kunne sagtens huske hvad man gjorde og der var 2 som løb med hende, hun gjorde det rigtig godt!

Efter frokost måtte vi vælge imellem lydighed, spor eller ringtræning igen. Jeg valgte spor, og lagde et U-spor med hende, hvor hun gjorde det så godt! Det var rigtig varmt i dag. Jeg skal bare selv lære, at hjælpe noget mere selv. Så jeg fik mange tips til en anden gang, hvilket var virkelig dejligt!

Om aftenen var der åbent hus, hvor nogen af dem der skal udstille på lørdag, kom og øvede med sin handler.

Jeg skal løbe med Jeanne´s hvalp på 5 måneder, som hedder Primo! Træningen med ham gik rigtig godt, og hun tror på jeg kan blive god en dag.

De næste aftener står på øvelse med, at stille Primo! Det glæder jeg mig helt vildt til, og håber det går godt til udstillingen på lørdag.

Ellers var der som altid kage om aftenen, og vi hyggede som altid med at spille noget kort!

Torsdag d. 12 juli

Kære kreds 41

I dag startede vi med den sædvanlige luftetur om morgenen klokken 7, spise morgenmad efterfølgende og fik information om hvad dagen bød på.

Der er prøver i morgen, så mange tog lydighed og trænede op til prøverne.

Ellers var der rigtig agility, men det blev desværre aflyst pga af for få tilmeldinger.

Istedet tog vi på bytur! Vi trænede bl.a. lineføring, spring, indkald og diverse andre ting som vi oplever til lejrprøven vi alle skal til fredag også! Ellers bød turen også på en hel del miljøtræning, socialisering og en masse hygge med hundende! Isha var enormt dygtig, og var helt afslappet sammen med de 2 andre hunde, den ene en tæve og den anden en hanhund.

Efter frokostpausen lavede vi lidt nosework, som vi også oplever på lejrprøven. det hele endte i en kæmpe vandkamp blandt os alle, hvilket var så sjovt og hyggeligt!

Om aftenen spillede vi kort, sad publikum til dem som trænede op til prøverne, fik kage og gik selvfølgelig en lang aftentur med hundende, igen kun hende og en anden tæve sammen helt afslappet.

 

Sidste dag, Jubilæumsudstillingen - Lørdag d. 14.juli

Kære kreds 41

I dag har jo været Ungdomsudstillingen! Udstillingen startede klokken 10:00.

Jeg skulle stille en hvalp ved navn Primo i 4-6 måneder hanner for Jeanne Granslev Rafn! Som også har været handler for Isha dengang. Det var derfor den første klasse, og han var den eneste hund jeg skulle løbe. Det var min debut som handler!

Han blev SL3 ud af 5! De 2 som overgik ham, var også nogen som de andre gange havde gjort det og jeg fik "Super præsentation" og gjorde det til UG! Hvilket også gjorde at jeg vandt handlerkonkurrencen for 12-15 årige! Noget som jeg slet ikke havde regnet med, og jeg er over lykkelig for det og kan slet ikke takke Jeanne nok for, hvor meget hun har lært mig på kort tid!

Jeg gik fra at hade tanken om selv at skulle udstille til, at elske det og syntes det, at løbe med hunde og udstille dem er mega sjovt, og slet ikke så slemt som jeg havde frygtet førhen.

Det har været en overvældende dag/uge, og en af de fedeste dage/uger også!

Jeg kommer til, at savne alle menneskerne deroppe og glæder mig til, at se dem alle igen enten til HAS, ungdomsweekend i oktober eller bare til næste ungdomslejr!

Xenia Emilie Meisner Rönne - årets handler 12-15-årige på ungdomslejren

Xenia Emilie Meisner Rönne - årets handler 12-15-årige på ungdomslejren